Byggföretag Gävle

Niklas Erik Bygg AB –  byggföretag Gävle

Vi hjälper dig!

Vi är ett byggföretag i Gävle. Här finns det hantverkare som har arbetat under många år, med alltifrån snickeriarbeten till renoveringar och allt däremellan. Vi vågar lova att våra priser står sig väl i konkurrensen! Vi erbjuder alla kunder en gratis offert. Dessutom kan du som privatperson få skattereduktion via rotavdraget och du kan läsa mer om detta på Skatteverkets hemsida.

Om oss

Tack vare vår långa erfarenhet så kan ni lita på oss och våra hantverkares kompetens. Vi erbjuder tjänster utifrån just dina behov och önskemål och vi innehar både F-skattebevis och är momsregistrerade.
Byggföretag Gävle

Små & stora uppdrag

För oss är alla kunder lika viktiga så det spelar ingen roll om den som vänder sig till oss behöver mycket eller lite mindre hjälp.

Alltid nöjda kunder

Efter att ni har anlitat oss kan ni vara nöjda med resultatet i många år framöver. Ni ska känna er 100 procent nöjda med resultatet.
Byggföretag Gävle

Vad vi erbjuder för tjänster

Här har vi utvecklat en miljömedvetenhet, vi har bara en moder jord! Därför slösar vi inte vare sig på material, råvaror eller energi. Föroreningar håller vi på ett minimum när vi jobbar och sist men inte minst så källsorterar vi. 

Nyproduktion med mera

Har dina bostadsbehov ändrats så ser vi till att ändra till ditt hus så att det blir optimalt utifrån dina förändrade behov eller önskemål. Även nyproduktion är någonting som vi har stor erfarenhet av. Få ditt drömhus med vår hjälp!

Renovering

Oavsett om du vill renovera för att det är kul, eller för att det verkligen behövs en förändring, så finns vi med våra expertkunskaper tillhands. Det finns en lösning på allt!

Snickeriarbeten

Kanske vill du skaffa nya skåp, hyllor, en loftsäng eller någonting annat? Endast din fantasi kan sätta gränser för vi fixar det mesta!

Övrigt

Av oss kan du även få hjälp inom städservice.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Niklas Erik Bygg AB

Västra vägen 26, 803 24 Gävle

070 - 783 33 18

ne.byggab@gmail.com

Byggfirma Gävle

Av oss kan man få hjälp med det allra mesta, exempelvis renoveringar och diverse snickeriarbeten. Vårt fokus är kvalitet, nöjda kunder och miljömedvetenhet.

Kontakt