Renovering Östhammar

Niklas Erik Bygg AB – renovering Östhammar

Över 20 års erfarenhet inom branschen

Niklas Erik Bygg är en firma som erbjuder renovering i och i omnejd av Östhammar. Utöver detta så kan vi ta oss an de mest skilda uppdragen inom bygg. Vi är ett tryggt och prisvänligt alternativ av firma där kvalitet, hållbarhet och miljövänlighet alltid är i fokus. Hjärtligt välkommen att kontakta oss redan i dag, så realiserar vi dina drömmar!

Om oss

Tack vare vår långa erfarenhet så kan ni lita på oss och våra hantverkares kompetens. Vi erbjuder tjänster utifrån just dina behov och önskemål och vi innehar både F-skattebevis och är momsregistrerade.
Renovering Östhammar

Små & stora uppdrag

För oss är alla kunder lika viktiga så det spelar ingen roll om den som vänder sig till oss behöver mycket eller lite mindre hjälp.

Alltid nöjda kunder

Efter att ni har anlitat oss kan ni vara nöjda med resultatet i många år framöver. Ni ska känna er 100 procent nöjda med resultatet.
Renovering Östhammar

Vad vi erbjuder för tjänster

Med vår hjälp kommer du erhålla toppenresultat! Att värna om miljön ser vi som en självklarhet. Därför slösar vi inte vare sig på material, råvaror eller energi. Dessutom så håller vi föroreningar på ett minimum under arbeten och inte minst så källsorterar vi. De lagar & krav som ställs lever vi upp till med råge

Ombyggnad/nybyggnad/nyproduktion

Har dina bostadsbehov ändrats så ser vi till att bygga om eller bygga till ditt hus så att det blir optimalt utifrån dina förändrade behov eller önskemål. Även nyproduktion är någonting som vi har stor erfarenhet av. Bygg ditt drömhus med vår hjälp!

Renovering

Oavsett om du vill renovera för att det är kul, eller för att det verkligen behövs en förändring, så finns vi med våra expertkunskaper tillhands. Det finns en lösning på allt!

Snickeriarbeten

Kanske vill du skaffa nya skåp, hyllor, en loftsäng eller någonting annat? Endast din fantasi kan sätta gränser för vi fixar det mesta!

Övrigt

Utöver rena byggtjänster så erbjuder vi även städservice. 

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Niklas Erik Bygg AB

Västra vägen 26, 803 24 Gävle

070 - 783 33 18

ne.byggab@gmail.com

Renovering Östhammar

Av vår firma kan man få hjälp med det allra mesta inom bygg, såsom renovering, nyproduktion, om- och tillbyggnation och snickeriarbeten. Vårt fokus är kvalitet, nöjda kunder och miljömedvetenhet.

Renovering Östhammar