Snickare Östhammar

Niklas Erik Bygg AB – snickare Östhammar

Över 20 års erfarenhet inom branschen

Niklas Erik Bygg har med sin långa erfarenhet möjlighet att hjälpa dig till kvalitativa resultat. Om du söker en snickare i Gävle, så kan du lita på att du får kvalitativ hjälp när du vänder dig till oss. Här är alla kunder lika prioriterade, så du kan få hjälp med alltifrån det lilla jobbet som går på ett par timmar, till sådana uppdrag som tar flera månader. Vår målgrupp är både privatpersoner och företagare, som privatperson kan du får skattereduktion enligt rot, läs mer HÄR.

Om oss

Tack vare vår långa erfarenhet så kan ni lita på oss och våra hantverkares kompetens. Vi erbjuder tjänster utifrån just dina behov och önskemål och vi innehar både F-skattebevis och är momsregistrerade.
Snickare Östhammar

Kundservice

Kundservice är viktigt för oss. Du ska känna dig trygg genom hela byggprocessen samt få ett bra bemötande av oss.

Kvalitet

Kvalitet och noggrannhet, det är två viktigt aspekter i allt vi tar oss an. Av oss får ni hållbara resultat!

Snickare Östhammar

Vad vi erbjuder för tjänster

Alla våra snickare i Östhammar månar om miljön. Att slösa på material, råvaror eller energi ser vi som otänkbart. Inte nog med det; vi håller föroreningar på ett minimum och så källsorterar vi. Den lagstiftning som finns följer vi.

Ombyggnad/nybyggnad/nyproduktion

Har dina bostadsbehov ändrats så ser vi till att bygga om eller bygga till ditt hus så att det blir optimalt utifrån dina förändrade behov eller önskemål. Även nyproduktion är någonting som vi har stor erfarenhet av. Bygg ditt drömhus med vår hjälp!

Renovering

Oavsett om du vill renovera för att det är kul, eller för att det verkligen behövs en förändring, så finns vi med våra expertkunskaper tillhands. Det finns en lösning på allt!

Snickeriarbeten

Kanske vill du skaffa nya skåp, hyllor, en loftsäng eller någonting annat? Endast din fantasi kan sätta gränser för vi fixar det mesta!

Övrigt

Utöver rena byggtjänster så erbjuder vi även städservice.

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Niklas Erik Bygg AB

Västra vägen 26, 803 24 Gävle

070 - 783 33 18

ne.byggab@gmail.com

Snickare Östhammar

Söker du en snickare i Östhammar, då har du sannerligen kommit helt rätt! Vi ser till dina önskemål, förutsättningar och behov.

Snickare Östhammar