Snickare Gävle

Niklas Erik Bygg AB – snickare Gävle

Din lokala snickare

Niklas Erik Bygg har med sin långa erfarenhet möjlighet att hjälpa dig till kvalitativa resultat. Om du söker en snickare i Gävle, så kan du lita på att du får bästa hjälpen när du anlitar oss. Här är alla kunder lika viktiga, så du kan få hjälp med alltifrån det lilla snickeriarbetet som går på ett par timmar, till nyproduktioner som tar flera månader. Vår målgrupp är både privatpersoner och företagare, som privatperson kan du får skattereduktion enligt rot, läs mer HÄR.

Om oss

Vi har både F-skattebevis och är momsregistrerade. Vi är ett kundorienterat företag där vi alltid ser till vad det är kunden önskar få hjälp med och lägger upp jobbet utifrån det. 

Snickare Gävle

Kundservice

Kundservice är viktigt för oss. Du ska känna dig trygg genom hela byggprocessen samt få ett bra bemötande av oss.

Alltid nöjda kunder

Efter att ni har anlitat oss kan ni vara nöjda med resultatet i många år framöver. Ni ska känna er 100 procent nöjda med resultatet.
Snickare Gävle

Vad vi erbjuder för tjänster

Alla våra snickare i Gävle månar om miljön. Att slösa på material, råvaror eller energi ser vi som otänkbart. Inte nog med det; vi håller föroreningar på ett minimum och så källsorterar vi. Den lagstiftning som finns följer vi.

Ombyggnad/nybyggnad/nyproduktion

Har dina bostadsbehov ändrats så ser vi till att bygga om eller bygga till ditt hus så att det blir optimalt utifrån dina förändrade behov eller önskemål. Även nyproduktion är någonting som vi har stor erfarenhet av. Bygg ditt drömhus med vår hjälp!

Renovering

Oavsett om du vill renovera för att det är kul, eller för att det verkligen behövs en förändring, så finns vi med våra expertkunskaper tillhands. Det finns en lösning på allt!

Snickeriarbeten

Kanske vill du skaffa nya skåp, hyllor, en loftsäng eller någonting annat? Endast din fantasi kan sätta gränser för vi fixar det mesta!

Övrigt

Utöver rena byggtjänster så erbjuder vi även städservice.

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Niklas Erik Bygg AB

Västra vägen 26, 803 24 Gävle

070 - 783 33 18

ne.byggab@gmail.com

Snickare Gävle

Söker du en snickare i Gävle, då kommer du inte bli besviken när du anlitar oss. Vi ser till dina önskemål, förutsättningar och behov.

Snickare Gävle