Renovering Gävle

Niklas Erik Bygg AB – renovering Gävle

Vi hjälper dig

Niklas Erik Bygg är en firma i Gävle som erbjuder renovering. Oavsett om det handlar om en större renovering av ett helt hem, eller enstaka rum, till exempel köksrenovering så är vårt företag ett bra val. Här finns över 20 års erfarenhet inom branschen. Du kan oftast få skattereduktion för jobbet och du kan läsa mer på Skatteverkets hemsida.

Om oss

Tack vare vår långa erfarenhet så kan ni lita på oss och våra hantverkares kompetens. Vi erbjuder tjänster utifrån just dina behov och önskemål och vi innehar både F-skattebevis och är momsregistrerade.
Renovering Gävle

Små & stora uppdrag

Det är inte omfattningen som räknas, det är vad kunden har för behov. Med andra ord erbjuder vi både stora som små bygg- och renoveringsarbeten.

Alltid nöjda kunder

Efter att ni har anlitat oss kan ni vara nöjda med resultatet i många år framöver. Ni ska känna er 100 procent nöjda med resultatet.
Renovering Gävle

Vad vi erbjuder för tjänster

Med vår hjälp kommer du erhålla toppenresultat! Att värna om miljön ser vi som en självklarhet. Därför slösar vi inte vare sig på material, råvaror eller energi. Dessutom så håller vi föroreningar på ett minimum under arbeten och inte minst så källsorterar vi. De lagar & krav som ställs lever vi upp till med råge

Ombyggnad/nybyggnad/nyproduktion

Har dina bostadsbehov ändrats så ser vi till att bygga om eller bygga till ditt hus så att det blir optimalt utifrån dina förändrade behov eller önskemål. Även nyproduktion är någonting som vi har stor erfarenhet av. Bygg ditt drömhus med vår hjälp!

Renovering

Oavsett om du vill renovera för att det är kul, eller för att det verkligen behövs en förändring, så finns vi med våra expertkunskaper tillhands. Det finns en lösning på allt!

Snickeriarbeten

Kanske vill du skaffa nya skåp, hyllor, en loftsäng eller någonting annat? Endast din fantasi kan sätta gränser för vi fixar det mesta!

Övrigt

Utöver rena byggtjänster så erbjuder vi även städservice. 

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Niklas Erik Bygg AB

Västra vägen 26, 803 24 Gävle

070 - 783 33 18

ne.byggab@gmail.com

Renovering Gävle

Av vår firma i Gävle kan man få hjälp med det allra mesta inom bygg, såsom renovering, nyproduktion, om- och tillbyggnation och snickeriarbeten. Vårt fokus är kvalitet, nöjda kunder och miljömedvetenhet.

Renovering Gävle