Utbyggnad Östhammar

Niklas Erik Bygg AB – utbyggnad Östhammar

Över 20 års erfarenhet inom branschen

Funderar du på en utbyggnad och dessutom befinner dig i Östhammar med omnejd? I så fall har du kommit till rätt företag. För Niklas Erik Bygg AB är ett företag som består av duktiga hantverkare som har många år av erfarenhet inom detta gebit. Vi ser till att ge dig ett bygge som motsvarar alla dina förväntningar och behov.

Om oss

Tack vare vår långa erfarenhet så kan ni lita på oss och våra hantverkares kompetens. Vi erbjuder tjänster utifrån just dina behov och önskemål och vi innehar både F-skattebevis och är momsregistrerade.
Utbyggnad Östhammar

Trygghet

Du ska känna dig trygg genom hela byggprocessen samt få ett bra bemötande av oss. 

Alltid nöjda kunder

Efter att ni har anlitat oss kan ni vara nöjda med resultatet i många år framöver. Ni ska känna er helt och fullt ut nöjda.

Utbyggnad Östhammar

Vad vi erbjuder för tjänster

Vårt företag är som sagt var för alla här i Östhammar eller dess omnejd, som vill få hjälp med utbyggnad. Men vi erbjuder så mycket mer som ni kan se nedanför:

Ombyggnad/nybyggnad/nyproduktion

Har dina bostadsbehov ändrats så ser vi till att bygga om eller bygga till ditt hus så att det blir optimalt utifrån dina förändrade behov eller önskemål. Även nyproduktion är någonting som vi har stor erfarenhet av. Bygg ditt drömhus med vår hjälp!

Renovering

Oavsett om du vill renovera för att det är kul, eller för att det verkligen behövs en förändring, så finns vi med våra expertkunskaper tillhands. Det finns en lösning på allt!

Snickeriarbeten

Kanske vill du skaffa nya skåp, hyllor, en loftsäng eller någonting annat? Endast din fantasi kan sätta gränser för vi fixar det mesta!

Övrigt

Utöver rena byggtjänster så erbjuder vi även städservice.

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Niklas Erik Bygg AB

Västra vägen 26, 803 24 Gävle

070 - 783 33 18

ne.byggab@gmail.com

Utbyggnad Östhammar

Av vår firma kan alla i Östhammar få hjälp med det allra mesta inom bygg, såsom utbyggnad, ombyggnation, renovering, nyproduktion, och snickeriarbeten. Vårt fokus är kvalitet, nöjda kunder och miljömedvetenhet.

Utbyggnad Östhammar