Nyproduktion Gävle

Niklas Erik Bygg AB – nyproduktion Gävle

Vi bygger nytt med kvalitet och hållbarhet i fokus

Niklas Erik Bygg är en firma som erbjuder nyproduktion i Gävle. Oavsett om du vill få hjälp med bygget av ett helt nytt hus, ett garage, ett förråd eller någonting annat så finns vi här, beredda att hjälpa dig. Av oss kan du också få hjälp med mycket annat, alltifrån snickeriarbeten till renoveringar. Vi ser fram emot att du kontaktar oss så berättar vi mera!

Om oss

Vi har funnits i över 20 år och har genom åren skaffat oss många nöjda kunder. Vi är ett pålitligt och tryggt val av firma.

Nyproduktion Gävle

Bygga nytt

När det kommer till att bygga nytt, så finns vi med i hela processen och ser till att du får ett bygge utifrån dina önskemål.

Alltid nöjda kunder

Efter att ni har anlitat oss kan ni vara nöjda med resultatet i många år framöver. Ni ska känna er 100 procent nöjda med resultatet.
Nyproduktion Gävle

Vad vi erbjuder för tjänster

Med vår hjälp kommer du erhålla toppenresultat! Att värna om miljön ser vi som en självklarhet. Därför slösar vi inte vare sig på material, råvaror eller energi. Dessutom så håller vi föroreningar på ett minimum under arbeten och inte minst så källsorterar vi. De lagar & krav som ställs lever vi upp till med råge

Ombyggnad/nybyggnad/nyproduktion

Har dina bostadsbehov ändrats så ser vi till att bygga om eller bygga till ditt hus så att det blir optimalt utifrån dina förändrade behov eller önskemål. Även nyproduktion är någonting som vi har stor erfarenhet av. Bygg ditt drömhus med vår hjälp!

Renovering

Oavsett om du vill renovera för att det är kul, eller för att det verkligen behövs en förändring, så finns vi med våra expertkunskaper tillhands. Det finns en lösning på allt!

Snickeriarbeten

Kanske vill du skaffa nya skåp, hyllor, en loftsäng eller någonting annat? Endast din fantasi kan sätta gränser för vi fixar det mesta!

Övrigt

Utöver rena byggtjänster så erbjuder vi även städservice. 

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Niklas Erik Bygg AB

Västra vägen 26, 803 24 Gävle

070 - 783 33 18

ne.byggab@gmail.com

Nyproduktion Gävle

Av vår firma i Gävle kan man få hjälp med det allra mesta inom bygg, såsom nyproduktion, om- och tillbyggnation, renoveringar och snickeriarbeten. Vårt fokus är kvalitet, nöjda kunder och miljömedvetenhet.

Kontakt