Ombyggnad Gävle

Niklas Erik Bygg AB – ombyggnad Gävle

Vi hjälper dig med din ombyggnad

Niklas Erik Bygg är en firma i Gävle som erbjuder ombyggnad. Vad har du för drömmar om din bostad? Kanske kan vi hjälpa dig att uppfylla dem genom att bygga om för att optimera planlösningen? Vi har omfattande erfarenhet och har i över 20 års tid hjälpt kunder med alltifrån snickeriarbeten till om- och tillbyggnader.

Om oss

Vi har både F-skattebevis och är momsregistrerade. Vi är ett kundorienterat företag där vi alltid ser till vad det är kunden önskar få hjälp med och lägger upp jobbet utifrån det.

Ombyggnad Gävle

Små & stora uppdrag

För oss är alla kunder lika viktiga så det spelar ingen roll om den som vänder sig till oss behöver mycket eller lite mindre hjälp.

Alltid nöjda kunder

Efter att ni har anlitat oss kan ni vara nöjda med resultatet i många år framöver. Ni ska känna er 100 procent nöjda med resultatet.
Ombyggnad Gävle

Vad vi erbjuder för tjänster

Med vår hjälp kommer du erhålla toppenresultat! Att värna om miljön ser vi som en självklarhet. Därför slösar vi inte vare sig på material, råvaror eller energi. Dessutom så håller vi föroreningar på ett minimum under arbeten och inte minst så källsorterar vi. De lagar & krav som ställs lever vi upp till med råge

Ombyggnad/nybyggnad/nyproduktion

Har dina bostadsbehov ändrats så ser vi till att bygga om eller bygga till ditt hus så att det blir optimalt utifrån dina förändrade behov eller önskemål. Även nyproduktion är någonting som vi har stor erfarenhet av. Bygg ditt drömhus med vår hjälp!

Renovering

Oavsett om du vill renovera för att det är kul, eller för att det verkligen behövs en förändring, så finns vi med våra expertkunskaper tillhands. Det finns en lösning på allt!

Snickeriarbeten

Kanske vill du skaffa nya skåp, hyllor, en loftsäng eller någonting annat? Endast din fantasi kan sätta gränser för vi fixar det mesta!

Övrigt

Utöver rena byggtjänster så erbjuder vi även städservice. 

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Niklas Erik Bygg AB

Västra vägen 26, 803 24 Gävle

070 - 783 33 18

ne.byggab@gmail.com

Ombyggnad Gävle

Här erbjuder vi ett kvalitetsutbud av byggtjänster. Om du befinner dig i Gävle och vill få hjälp med en ombyggnad, då har du kommit till rätt företag!

Ombyggnad Gävle