Utbyggnad Gävle

Niklas Erik Bygg AB – utbyggnad Gävle

Behöver du bygga ut?

Funderar du på en utbyggnad och dessutom bor i Gävle med omnejd? I så fall har du kommit till rätt företag. För Niklas Erik Bygg AB är ett företag som består av kompetenta hantverkare som har flera års erfarenhet inom denna sektor. Vi ser till att ge dig ett bygge som motsvarar alla dina förväntningar och behov.

Om oss

Hos oss är alltid kunden i fokus. Vi är alltid öppna för nya idéer trots att vi har arbetat inom byggbranschen i över 20 år. Lita på oss och att få ett väl genomfört arbete!

Utbyggnad Gävle

Kundservice

Kundservice är viktigt för oss. Du ska känna dig trygg genom hela byggprocessen samt få ett bra bemötande av oss.

100 procent nöjda kunder

Efter att ni har anlitat oss kan ni vara nöjda med resultatet i många år framöver. Ni ska känna er 100 procent nöjda med det vi gjort.

Utbyggnad Gävle

Vad vi erbjuder för tjänster

Vårt företag är som sagt för alla i Gävle som behöver få hjälp med utbyggnad. Men vi erbjuder så mycket mer som ni kan se nedan:

Ombyggnad/nybyggnad/nyproduktion

Har dina bostadsbehov ändrats så ser vi till att bygga om eller bygga till ditt hus så att det blir optimalt utifrån dina förändrade behov eller önskemål. Även nyproduktion är någonting som vi har stor erfarenhet av. Bygg ditt drömhus med vår hjälp!

Renovering

Oavsett om du vill renovera för att det är kul, eller för att det verkligen behövs en förändring, så finns vi med våra expertkunskaper tillhands. Det finns en lösning på allt!

Snickeriarbeten

Kanske vill du skaffa nya skåp, hyllor, en loftsäng eller någonting annat? Endast din fantasi kan sätta gränser för vi fixar det mesta!

Övrigt

Utöver rena byggtjänster så erbjuder vi även städservice.

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Niklas Erik Bygg AB

Västra vägen 26, 803 24 Gävle

070 - 783 33 18

ne.byggab@gmail.com

Utbyggnad Gävle

Är du på jakt efter en firma i Gävle som kan det här med utbyggnad, då kommer du inte bli besviken när du vänder dig till oss. Vi ser till dina önskemål, förutsättningar och behov.

Utbyggnad Gävle